Sensommar och vänner

Lite bilder från senaste tiden. En båttur med Olivia och en dag i Furuvik med Viktoria som sedan övergick i en Maggio-konsert och utgång med Viktoria och Fannyx2. Mycket bra dagar med andra ord. 

Som ni kanske har märkt har det inte blivit särskilt mycket bloggat sedan jag kom hem från Asien. Anledningen är jag jag helt enkelt kände att jag behövde ta en liten paus för att samla energi. Sedan jag kom hem har jag haft fantastiska dagar med mina vänner för att kompensera för all tid vi gick miste om medan jag var borta. Jag har även fått jobb som lärarvikarie och får förhoppningsvis börja jobba nästa vecka. Dessutom håller Viktoria på att flytta hemifrån så jag har spenderat mycket tid i hennes och Tobias lägenhet, det blir väldigt fint och jag längtar ihjäl mig efter mysiga vinkvällar på deras balkong. 
 
Nu har man kommit tillbaka till det vanliga livet och det är dags att dra igång ordentligt med träning, jobb, körkort och andra skyldigheter. Jag ska inte klaga, jag är faktiskt ganska spänd på att få se hur en höst utan massa plugg ser ut. Snart kanske jag faktiskt kan kalla mig själv för vuxen också, men inte än på ett tag haha. 

Gröna Lund

Det har varit ruskigt dålig uppdatering här i bloggen de senaste dagarna. Ber om ursäkt för det men det har varit fullt upp med hemfärd och grejer. I lördags började vi i alla fall resan hem från Bali, totalt tog det omkring 30h och trötta men glada landade vi i Sverige på söndagmorgon. Sedan dess har jag utnyttjat all min tid till att träffa människor jag har saknat något alldeles fruktansvärt. 
 
Igår åkte jag och ett härligt gäng (Fanny, Linnea, Philip och Benny) på roadtrip till Stockholm och Gröna Lund. Det var en mycket rolig dag och jag lyckades till och med kamma hem 2kg Geisha på chokladhjul, det händer inte så ofta!
 
Nog för att jag älskade Bali och att vara ute och resa men det är faktiskt himla skönt att vara hemma! 

One more day


Idag var näst sista hela dagen på Bali innan vi åker tillbaka till Sverige. Det känns som att timmarna bara swishar förbi och gissningsvis kommer jag väl sitta på planet mot Bangkok innan jag hinner blinka.

Morgondagen, som är sista hela dagen, ska vi ägna åt att lata oss i solen, gå på skönhetssalong och äta oss ordentligt mätta på indonesisk mat. Låter som en mycket bra dag i mina öron! 

RSS 2.0