Nu är det på riktigt

Bild från Rhodos 2014.
Nu är det äntligen på riktigt, igår bokades vår långresa till Asien. Den 16 Juni åker jag och min familj först till Sri Lanka och sedan till Bali, Indonesien. Känns så himla fantastisk och jag är jättenöjd med destinationerna. Ungefär 8 veckor blir vi borta så det blir en lång resa, 2010 åkte vi dock till Asien i 12 veckor så det blir något kortare i år. Har aldrig varit i varken Sri Lanka eller Indonesien så är så himla taggad! Hoppas att jag får chansen att lära mig surfa på Bali, har hört att det är mycket sånt där. 

En bättre fredag

Idag stannade jag kvar i Gävle efter skolan och fixade diverse ärenden innan jag och några andra följde med Olivia hem till Forsbacka för att ha myskväll. Väl där lagade vi pizza och hade det jättetrevligt. Det är så himla mysigt att bara ta det lugnt och prata med fina vänner en fredagskväll! 
 

Bloggen blir sämre på vintern

Åh så tråkigt det är att blogga på vintern. För det första så händer det så mycket mindre i livet under den tiden så man har inte mycker till inspiration, dessutom är det alltid mörkt när man kommer hem från skolan och så vidare så man hinner aldrig fota något. Just nu är jag också konstant stressad vilket gör att bloggen droppar på prioriteringslistan. Skolan och företaget är nr 1, sedan finns det inte så mycket tid kvar. 
 
Herregud vad mycket jag läntar till vår och sommar då inspirationen flödar och hela livet känns ljusare. Snart så är vi där och då har vi klarat av ännu en vinter! 
 

RSS 2.0