Nails

Fick mina naglar fixade av duktiga Matilda för några dagar sen. Kanonbra att jag fick det gjort till balen, man känner sig alltid lite finare med lyxiga naglar!

Mitt i stressen

Jag är nu inne på sluttampen av min gymnasietid. Antalet examinationer som är kvar kan jag räkna på min ena hand och snart får antalet skoldagar plats på mina tio fingrar. Dagligen brottas jag och mina vänner med vemodet inför att skiljas åt och längtan efter att vara fria. Det är mycket som pågår både känslomässigt och i arbetsbörda. Mycket ska planeras och de sista, betygsavgörande skolarbetena måste vara tipptopp. Alla dessa faktorer är oerhört stressande och min främsta copingstrategi är att försöka att inte tänka på det.
 
Men mitt i denna stress, mitt i denna slutkamp, så mår jag ändå rätt bra. Jag är glad att jag har fått tre fina år med världens bästa klass, jag är tacksam över att jag har kanonbra människor i mitt liv, jag längtar med spänd förväntan på att få spendera åtta veckor på andra sidan jorden i sommar och mest av allt är jag pirrigt nervös för vad som kommer hända nu, efter studenten. Vad ska jag göra med mitt liv? Vad vill jag göra med mitt liv? Alla frågor är obesvarade och jag har alla möjligheter att göra precis vad jag vill. Just nu har jag hela världen vid mina fötter och det är lika skrämmande som spännande. Mitt i stressen kan jag njuta av den nästan hissnande känslan som liknar den man hade när man råkade gunga lite för högt som barn. Jag kommer sakna allting med gymansiet, Vasaskolan och kära S3J, men samtidigt vet jag att det kommande äventyren är minst lika bra. Som den vanemänniska jag är kommer det göra ont att vända blad från det långa kapitel som varit min skolgång, men när det är över är jag redo att börja mitt liv, precis som jag vill ha det. Mitt i stressen kan jag känna att det är nu allt egentligen börjar.
Mina fina, fina tjejer. Er är jag nog aldrig redo att släppa. Tack för att jag har fått dela min gymnasietid mer er. 

I Heart This

 
elinahedman @ weheartit


RSS 2.0